twitter

Bob Hoogerdijk van Hoogeveen Plants Bob Hoogerdijk van Hoogeveen Plants

Hoogeveen Plants

Hello, Helleborus

Als consument mag u er vanuit gaan dat de bloemen of planten die u bij tuincentra koopt met veel zorg en passie gekweekt worden door kwekers die integraal met duurzaamheid bezig zijn. Dit is iets waar de sector, inclusief Tuinbranche Nederland, zich collectief voor inzet. Certificering van bloemen en planten borgen daarbij onze duurzaamheidsambitie.

Bloemen en planten in huis maken gelukkiger, leveren zuurstof en energie en kleuren je leven. Groen in de tuin, zorgt ervoor dat buiten zijn leuk is, het buffert water, zorgt ervoor dat steden minder opwarmen én is goed voor vlinders, vogels, bijen en andere nuttige insecten.

Kwaliteit, integriteit en innovatie zijn kernwaarden van Hoogeveen Plants. Volgens Bob Hoogerdijk, commercieel manager bij Hoogveen Plants, die o.a. de Helleborus Christmas Carol kweekt, komen deze begrippen samen onder één noemer: duurzaamheid. Hoogeveen Plants werkt elke dag aan een betere toekomst met groene levende producten. Het duurzaamheidsbeleid maken zij meetbaar door deel te nemen aan de MPS-ABC standaard en MPS-GAP. Daarover informeren ze consumenten, die o.a. deze favoriete Helleborus kopen, met behulp van het uniforme MPS-vignet en het daarbij behorende platform www.volgjebloemofplant.nl.

Nieuwsgierig geworden, neem een kijkje op de productlocatie Bleiswijk van Hoogeveen Plants

Bekijk het duurzaamheid programma van Hoogveen Plants en hun gehele assortiment.

  • Hoogeveen1
  • Hoogeveen2

Hoogeveen Plants B.V.
Denemarkenlaan 14
2391 PZ  Hazerswoude-Dorp
T: +31 (0) 172 235 790
W: http://www.hoogeveenplants.nl
E: info@hoogeveenplants.nl