Moederdag LTO GlaskrachtBinnenkort is het Moederdag en wat is er dan leuker dan een prachtig bloeiende duurzaam geteelde plant uit de kas. LTO glaskracht organiseert een sympathieke publieksvriendelijke actie richting de consument.

Via een Facebook-actie “Welke moeder verdient een bloemetje?” kunnen moeders worden aangemeld om in het zonnetje te worden gezet. LTO Glaskracht werkt tijdens deze actie samen met een aantal kwekers die allen MPS-gecertificeerd zijn; het merendeels heeft zelfs ProductProof!

Daarnaast zijn alle kwekers natuurlijk terug te vinden via de zoekfunctie op de homepagina van deze website aan de hand van hun unieke MPS-Vignet en nummer. Door middel van MPS-certificering maken bedrijven deze prestaties zicht- en meetbaar. Op de website volgjebloemofplant.nl laat de sierteeltsector je graag zien hoe duurzaamheid op de bedrijven wordt toegepast en waarop je kunt letten bij het kopen van bloemen en planten.

Deelnemende bedrijven aan de moederdagactie zijn OK Plant, AmoreMio, Aardse Orchids, Your Natural Orchid en Green Balanz.